Katere so brcnile mimo?

Foto: Anže Petkovšek viktorji Jasmina Muhič Živa Rogelj Špela Jereb Foto: Anže Petkovšek viktorji Živa Rogelj Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Lili Žagar Foto: Anže Petkovšek viktorji Nuša Lesar Foto: Anže Petkovšek viktorji Nives Orešnik Omar Naber Foto: Anže Petkovšek viktorji Marika Savšek Foto: Anže Petkovšek viktorji Marika Savšek Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Jože Potrebuješ Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Nena Muršič Foto: Anže Petkovšek viktorji Maja Ferme Foto: Anže Petkovšek viktorji Rebeka Dremelj Foto: Anže Petkovšek viktorji Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Branka Grbin viktorji Foto: Branka Grbin viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Manca Špik Foto: Branka Grbin viktorji Manca Špik Foto: Anže Petkovšek viktorji Regina Foto: Branka Grbin Katarina Jurkovič Foto: Anže Petkovšek viktorji Katarina Jurkovič Foto: Anže Petkovšek viktorji Katarina Jurkovič Foto: Branka Grbin viktorji Neisha Foto: Anže Petkovšek viktorji Alya Foto: Branka Grbin viktorji Alya Foto: Branka Grbin viktorji Tjaša Kokalj Foto: Anže Petkovšek viktorji Mirela Korać Foto: Branka Grbin viktorji Mirela Korać Foto: Branka Grbin viktorji Iva Krajnc Foto: Branka Grbin viktorji Veronika K. Žajdela Foto: Branka Grbin viktorji Iris Mulej Foto: Branka Grbin viktorji Foto: Anže Petkovšek viktorji Boštjan Romih Foto: Branka Grbin viktorji Lara Romih Foto: Anže Petkovšek viktorji
Stilistka in modna novinarka Tjaša Kokalj nam je podala svojo strokovno oceno večernih toalet, ki smo jih na estradnicah občudovali na sinočnji podelitvi viktorjev.
Oglej si celoten članek

Sinoči smo na rdeči preprogi videli kar nekaj kiksov. Neisha, Regina, Majči iz oddaje Na zdravje!, Katarina Jurkovič in Nena Muršič, ki se je spomnimo iz šova Big Brother slavnih, nas niso ravno navdušile s svojo opravo. Tjaša je na seznam minusov dodala še Špelo Grošelj, Majo Kljun in Danico Lovenjak. "Zdi se mi, da je imela Špela Grošelj malce preveliko in prekratko obleko, sicer mi je bilo všeč njeno okrasje okoli vratu. Vse skupaj ni bilo nič posebnega, lahko bi si omislila kaj bolj drznega, morda bolj vpadljiv in barven nakit." Pri Maji jo je zmotilo dejstvo, da se obleka ni lepo prilegala in je bila kljub močni barvi dolgočasna. "Z eno besedo: passé."

Tudi Danica je ni prepričala iz istega razloga. "Obleko podobno njeni sem jaz nosila pred nekaj leti na modni revije Maje Ferme in nisem zagovornica tega. Ne vem, zakaj se ženske z oblinami oblačijo v takšne velike kose blaga, saj ima vseeno lepo telo, ki pa ga žal nismo imeli priložnosti videti." Kritiko je namenila tudi voditeljici Katarini Jurkovič: "Zgornji del ni bil slab, vse, kar se je dogajalo spodaj, je pa izpadlo cirkuško, brez usklajevanja zgornjega in spodnjega dela."

Modnega viktorja dobi ...

Priznanje za naj modno izbiro bi lahko dobilo več estradnic, Tjaša bi modni plus dodelila Iryni Osypenko Nemec, voditeljici Nataši Gavranič, manekenki Mireli Korać in ženi Boštjana Romiha, Lari. "Iryna je dokazala, kako uspešno kombinirati čipko in belo obleko, brez da izpadeš kot v poročni obleki. Elegantnost sta z oblikovalko Simono Lampe super poudarili s prikupnim pasom." Natašo je zaradi detajlov na obleki označila za modno boginjo, iz podobnih razlogov pa jo je navdušila tudi Mirela Korać. "Kombinirala je kožno in črno barvo, kar je težko narediti, da ne izgleda neujemajoče, ampak njej je to zelo dobro uspelo. Všeč so mi bili tudi njeni uhani, ki so se odlično povezali z barvno sliko obleke."

Najbolj od vseh pa je blestela Romihova žena Lara, ki je po mnenju Tjaše zasenčila vse estradnice. "Pogumno je izbrati cekinke, še posebej, če so ti posuti po celi obleki. Kaj hitro lahko izgleda poceni, Romihova pa jo je odlično nosila in v njej razkazovala svojo hudo postavo kot mamica treh otrok."

Kako so bile estradnice videti sinoči, si oglejte v zgornji galeriji in presodite še sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:51 18. Marec 2013.

    Najbolje oblečene: Iryna Osypenko Nemec, Iva Kranjc, Lara Romih in Mirela Korač.

  • 17:02 17. Marec 2013.

    No,če se vsi že grejo modne guruje(ne mislim vas ,ki ste komentirali),saj vsaka druga je že modna poznavalka,modni expert,vse pa …

  • 16:36 17. Marec 2013.

    - Kapo dol Lari - res elegantna..in una iz "ta novejše tv" v rdečem<br />- pravnomočno obsojeni kvazi glazbeni "ekspert" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.