Katere številke privabljajo denar?

Foto: Žurnal24
Najbolj srečno število za prihodek je osmica, ki simbolizira posel in srečo v financah.
Oglej si celoten članek

Najprej se poglobimo v skupni seštevek številk, nato pa ocenimo še njihov individualni pomen. Najmočnejši je seveda vpliv vsote, kljub temu pa ne smemo zanemarjati vpliva posameznik številk, ki se v računu ponavljajo – število 5 je na primer dobra številka za promocijo in marketing, a če je prepogosta, pomeni tudi nestanovitnost in negotovost prihodka.

1
Pričakovati je denarni priliv iz vedno novih virov; simbolizira tudi manjše vsote; morda plačujete s kartico tudi račune v vrednosti treh evrov.

2
Denar, ki pride in odide – energija teče in se povezuje. Večje vsote namenjate prijateljevanju in stvarem, povezanim s komunikacijo (kar je lahko račun za mobitel ali pa kavice in podobno).

3
Pogosta so srečna naključja, ko se denar kar od nekje najde … Trojka je število srečnih naključij. Če ste zapravljivček, se znate znajti tako, da imate vedno za tisto, česar si zares želite. Zelo dobrodošla številka v računu.

4
Simbolizira omejenost in rigidnost dohodka; verjetno skrbno pretehtate, ali boste zapravili denar za neko norčijo ali ne. Načeloma ni najbolj dobrodošlo število na bančnem računu.

5
Število denarja in zabave, a če je premočno, simbolizira negotov prihodek oziroma prevelike izdatke za namen brezskrbne zabave in potrate.

6
Denar je porabljen za domače potrebe, kot je nakup hrane in obleke, a tudi za ˝cartanje˝ drugih s sladkimi drobnimi presenečenji. Če je prevečkrat prisotna, pa daje vpliv želje, nikoli ni dovolj, zato več, več …

7
Do zadnjega centa imate preračunano, koliko nekaj stane. Vaš račun je le vaš in o tem se ne pogovarjate. Radi pa sežete v žep, da bi kupili kako knjigo ali nekaj, iz česar ali prek česar se lahko učite.

8
Najbolj srečno število za prihodek, kajti simbolizira posel in srečo v financah. Tega števila ne more biti preveč v bančnem računu. Vsekakor se je dobro zavedati, da pravo bogastvo v življenju ni visok znesek na računu, temveč bogastvo, ki ga nosimo v srcu in duši.

9
Devetka simbolizira rek – kakor si boš postlal, tako boš spal – zato tudi simbolizira pošteno plačilo za dobro delo in obenem tudi v obratni smeri …


Zdaj pa pokukajmo še malo v nauke feng shuja:

7 – sedanje blagostanje,
8 – razcvet v prihodnosti, ugoden vpliv na posle, zveni kot rast in razcvet,
9 – blaginja v oddaljeni prihodnosti naslednjih rodov,
3 – zveni kot rast,
2 – dobesedno pomeni zlahka,
Število, ki se konča z 8 ali 9 je navadno srečno; kombinacije števil 1, 6, 8 odlično vplivajo na bogastvo.

Na primer za pin kodo na bančni kartici se odločite za eno od tovrstnih kombinacij:
9999 128 148 168 7788 2188

2, 3 – skupaj napovedujeta prepire in nože v hrbet
5, 2 – prinašata bolezen,opozarjata na rop
5, 5 – huda izguba
2, 2 – vlom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.