Kateri od bivših je pravi?

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Na filmska platna prihaja romantična komedija Kateri je pravi (What's Your Number?), ki si jo lahko ogledate v kinematografih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Razposajena Ally Darling (Anna Farris) se je odločila odkriti, kateri je najboljši »bivši« njenega življenja. Ko namreč izgubi službo, jo članek v reviji prepriča, da lahko končno srečo v ljubezni pričakuje le, če je imela manj kot 20 partnerjev. Ker je pametna in privlačna Ally točno pri tej številki, e odloči pobrskati med bivšimi ljubimci, a se eden za drugim izkažejo za neprimerne.

Kljub vsemu ne obupa, pri iskanju pa ji pomaga zapeljivi sosed Colin (Chris Evans). Med njima nepričakovano preskočijo iskrice, toda njuno razmerje nasede na čereh nesporazumov in predsodkov.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu, Kranju in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.