Kateri par največ zasluži?

Foto: Žurnal24 Beyonce in Jay-Z Foto: Žurnal24 Igralec ameriškega nogometa Tom Brady in manekenka Gisele Bündchen Foto: FameFlynet Angelina Jolie Brad Pitt Foto: FameFlynet Ashton Kutcher Mila Kunis Foto: FameFlynet Kim Kardashian Kanye West
Beyonce in Jay-Z sta se znova zavihtela na vrh lestvice najbogatejših parov na svetu.
Oglej si celoten članek

Revija Forbes je izdal lestvico najbogatejših parov na svet. Prvo mesto je pripadlo uspešnemu paru Beyoncé in Jay-Zju, ki sta od lanskega do letošnjega junija zaslužila 95 milijonov dolarjev. S prvega mesta lestvice sta izrinila lanskoletni zmagovalni par Gisele Bündchen in Toma Bradeyja, ki sta sedaj z 80 milijoni pristala na drugem mestu.

Na tretjem mestu sta Angelina Jolie in Brad Pitt s 50 milijoni, na četrtem pa igralca Ashton Kutcher in Mila Kunis, ki sta si prislužila 35 milijonov. Peto mesto sta zasedla Kim Kardashian in Kanye West, ki imata skupaj 30 milijonov zasklužka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:45 22. September 2013.

    mene pa zanima kateri par največ dela da zasluži

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.