Kateri porotniki bodo odločali o tekmovalcih?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tik pred velikim finalom resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek je dvoboj z Brunom izgubil 19-letni Niko. Sebe namreč sploh ni videl kot zmagovalca, saj je to čast pripisoval Fakiju. Vrste tekmovalcev se tako vedno bolj redčijo …Vas zanima, kdo sestavlja poroto, ki bo pri nadaljnjem odločanju o obstoju tekmovalcev v šovu igrala pomembno vlogo?
Oglej si celoten članek

Pričakovanja so pri tem v prvi vrsti precej subjektivno obarvana. Faki se je podal v taktiziranje in prevzel vlogo sestavljavca članov porote. Po odhodu nekdanjih tekmovalcev šova, ki so v dobro poznano kmečko okolje prišli kot gostje; Slavice, Jaqueline in Sebastijana, so v poroti ostali: Maruša, Maja, Niko, Anita, Bojan in Barbara. Naloga porote v omenjeni sestavi je odločitev, kdo bo naslednji moral zapustiti šov in kdo ostaja v igri za 50.000 evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.