Kateri smučarski as se je tako izkazal?

Foto: FameFlynet Bode Miller Foto: FameFlynet Morgan Beck Foto: Žurnal24 Bode Miller
Vročekrvni smučarski as Bode Miller je na Twitterju presenetil z novico, da je šel na kolena.
Oglej si celoten članek

"Našel sem pravo in jo prepričal, da se bo poročila z mano," je na svojem profilu Twitter zapisal alpski smučar Bode Miller in kot dokaz priložil fotografijo bleščečega zaročnega prstana. Srečna izbranka je 25-letna profesionalna odbojkarica in model Morgan Beck, ki se po Millerjevih besedah ni dala zlahka prepričati: "To je bil proces, Megan Beck je težko prepričati, zato sem zelo navdušen."

Zaroka je čisto presenečenje, saj Miller svoje zveze ni obešal na velik zvon, a očitno smučar ne želi izpustiti največje zmage v svojem življenju. Megan je sodeč po zabavnem filmčku, ki ga je par posnel med olimpijskimi igrami v Londonu, popolno dekle: zabavna, lepa in še odlična športnica!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.