Katherine pokazala posvojenko

Foto: Žurnal24
Igralka Katherine Heigl je končno dobila posvojenko iz Južne Koreje, pokazala pa je tudi njeno fotografijo.
Oglej si celoten članek
Katherine Heigl je z možem Joshem Kelleyjem uspelo opraviti vse potrebno za posvojitev desetmesečne deklice iz Južne Koreje. Poimenovala sta jo Nancy Leigh, prvo ime je po igralkini materi, drugo pa po sestri, ki je bila prav tako posvojena iz Koreje. A krajše ime je že znano – Naleigh.

"Rodila se je en dan pred mojim rojstnim dnevom novembra in mislim, da je to prav poseben znak," pravi tridesetletnica. V intervjuju z Ellen DeGeneres je igralka še povedala, da so ji poslali fotografije deklice, ko je bila stara štiri mesece, z nekaj osnovnimi informacijami o njej. Proces posvojitve, ki sicer traja zelo dolgo, pa so v tem primeru malce pospešili, saj je Naleigh poseben otrok, ki potrebuje posebno nego. "Želeli so nama jo dati, kakor hitro je to mogoče," je navdušena novopečena mamica, ki komaj čaka na novo vlogo v svojem življenju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.