Katherine posvojila že drugega otroka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka Katherine Heigel se je odločila, da bo posvojila tudi v drugo.
Oglej si celoten članek

Katherine Heigel je z možem Joshom Kelleyjem posvojila že drugega otroka, je potrdil njen tiskovni predstavnik. Par, ki se je poročil leta 2007, je že leta 2009 posvojil svojega prvega otroka, južnokorejsko deklico Naleight. Takrat je igralka za medije povedala: "Moja sestra Meg je Korejka, moji starši so jo posvojili tri leta pred mojim rojstvom. Z Joshom sva o posvojitvi govorila že pred poroko, od nekdaj sem vedela, da si želim posvojiti otroka iz Koreje."

Več o novi posvojenki ali posvojencu še ni znano, je pa igralka že pred drugo posvojitvijo povedala, da se bo morda nekoč odločila tudi za biološke otroke: "Pogovarjala sva se tudi o bioloških otrocih, vendar sva se odločila, da najprej posvojiva. Želela sem si postati mati in ni mi bilo pomembno, na kakšen način. Želim si posvojiti še kakšnega otroka." Katherini se je želja očitno izpolnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.