Katie bo postala prva dama Amerike

Foto: Žurnal24 Katie Holmes
Katie Holmes bo v televizijski miniseriji, ki bo prikazovala življenje pokojnega predsednika Johna F. Kennedyja, upodobila naslavnejšo ameriško prvo damo, Jacqueline Kennedy.
Oglej si celoten članek

Poleg Katie, ki se bo preizkusila v vlogi prve dame, bo v televizijski miniseriji zaigral tudi Greg Kinnear, ki mu je pripadla čast igrati predsednika Johna Kennedyja.

 

Najslavnejši politični par bo tako dobil novo televizijsko upodobitev, ustvarjalci miniserije pa bodo vanjo zajeli vzpon Kennedyjev vse do usodnega dne, ko je bil prvi mož Amerike ustreljen.

 

Miniserijo bodo prikazovali na programu History, saj želijo z njo privabiti širšo publiko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.