Katie bo Suri preimenovala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Holmes menda namerava svoji hčerki nadeti novo ime.
Oglej si celoten članek

Katie Holmes bi rada pozabila na preteklost. Isto si želi tudi za svojo hčerko Suri. Da bi jo zaščitila pred scientologijo, naj bi jo igralka kmalu preimenovala v Scout, kakor jo sicer kliče že lep čas.

Kot še poročajo, Katie ime Suri, ki v hebrejščini pomeni princesa, nikoli ni bilo všeč. Še zlasti za to, ker naj bi bilo povezano s scientologijo. Tom naj bi namreč ime izbral kot poklon tej sekti. To pa še ni vse. Suri se bo spremenil tudi priimek. Ne bo se več pisala Holmes Cruise, ampak Cruise Holmes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.