Katie Holmes presenetila soigralce

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Samska Katie Holmes je na svojih soigralcih pri predstavi Dead Accounts pustila pozitiven vtis, saj se na njihovo presenečenje ne obnaša kot diva.
Oglej si celoten članek

Igralci Norbert Leo Butz, Judy Greer in Josh Hamilton so pričakovali, da se bo njihova nova soigralka Katie Holmes med vajami za broadwaysko predstavo Dead Accounts obnašala kot diva, a so se zmotili. Katie naj bi se z vsemi že spoprijateljila in na njih pustila dober vtis. "Mislili so, da bodo morali z njo ravnati v rokavičkah. Ima veliko osebnih težav, a jih je pustila doma. Med vajami je zabavna in z vsemi se dobro razume. Daleč od dive," je za ameriško revijo US Weekly povedal vir.

Sicer pa se je morala 33-letna igralka s hčerko Suri pred kratkim preseliti v hotel, saj njuno newyorško stanovanje zaradi hurikana Sandy še vedno nima elektrike in vode. Enako so morali storiti tudi modni oblikovalec Marc Jacobs, urednica Voguea Anna Wintour in igralka Naomi Watts z družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.