Katie Holmes: To so fotografije, ki so sprožile vroče govorice

Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes Foto: Profimedia katie holmes
Je 43-letnica noseča?
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia katie holmes Katie Holmes je imela v ljubezni kar nekaj smole, a nad iskanjem sorodne duše kljub temu še ni obupala. Igralka je sedaj spet srečno zaljubljena, in sicer v glasbenika Bobbyja Wootna, s katerim je pred dvema dnevoma stopila na rdečo preprogo. Igralka je od sreče žarela in svojemu novemu partnerju, ki je deset let mlajši od nje, pošiljala nežne poglede.

Lepotica je nosila čipkasto belo obleko, v kateri so jo fotografi posneli iz vseh strani - tudi od strani in pod tkanino se je videl majhen trebušček. Je 43-letnica morda noseča?

Da je zvezdnica, ki ima s Tomom Cruisom hčerko Suri, spet v zvezi, je znano od maja. Novo ljubezen naj bi spoznala preko prijateljev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.