Katie hotela otroka, a ne s Cruiseom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Katie Holme si je premislila glede drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Za revijo Allure je igralka povedala, da je pripravljena na povečanje družine. A proti koncu zakona z nekdanjim možem Tomom Cruiseom je bila trdno prepričana, da si ne želi nobenega otroka več. "Po vsej verjetnosti je bilo to, da si Katie ni želela še enega otroka s Tomom," je povedal vir.

Sam pa si je zelo želel, da bi Suri dobila bratca ali sestrico, vendar je Katie prestavljala pogovore o tem z izgovori, da se želi posvetiti karieri ali pa da se morata osredotočiti na vzgojo Suri. Kadarkoli je nanesel pogovor na drugega otroka, ga je tako zavrnila. Takrat je že razmišljala o ločitvi, tako da je bil drugi otrok njena zadnja misel.

"Odkar se je z njim razšla, se je razcvetela. Je samozavestna kot še nikoli. Ko sta bila poročena, ji Tom ni dovolil kateregakoli snemanja. Zelo jo je nadzoroval in odločal, katere filme lahko snema in katere  ne. Sedaj se Katie sama odloča o svoji karieri in življenju kot mati samohranilka," je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    12:15 22. Marec 2013.

    Hja, malo kasno je ugotovila kaj pomeni biti v scientološki sekti ... bolje pa kasno kot nikoli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.