"Katie kriva za sinovo invalidnost"

Foto: FameFlynet Harvey Price Katie Price Foto: FameFlynet Harvey Price Foto: FameFlynet Harvey Price Katie Price
Model za spodnje perilo Katie Green je javno napadla Katie Price.
Oglej si celoten članek

Greenova je v televizijskem intervjuju izjavila, da je njena soimenjakinja kriva, da je njen sin Harvey invalid. Kot trdi 25-letnica, je Priceova med nosečnostjo jemala droge, ki so zakrivile otrokove težave.

Najstarejši sin najslavnejše starlete na Otoku je star enajst let. Deček, katerega oče je nekdanji nogometaš Dwight Yorke, je duševno zaostal, hiperaktiven in skoraj slep. "Ne morem verjeti, da nekdo lahko izreče tako grozne stvari. Invalidnost mojega sina je genetska. Nihče ni kriv," se je trikratna mati odzvala na obtožbe in najele odvetnike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.