Katie Nicole Kidman prosila za pomoč

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Da se bo Katie Holmes ločila od Toma Cruisa, je vedela le peščica ljudi. Med njimi je bila tudi Nicole Kidman.
Oglej si celoten članek

Katie in Nicole sta v rednih stikih že od leta 2006. Ko ji je Katie povedala, da načrtuje ločitev, naj bi ji Avstralka, ki je bila s Cruisom poročena več kot deset let, stala ob strani. "Nicole jo podpira. Katie je razložila, da je isto prestajala tudi sama in da mora biti močna," je izdal neimenovani vir.

Katie je vseskozi najbolj skrbelo za hčerko Suri, saj je videla, kaj se je zgodilo z Nicolinima posvojencema. Oba sta ostala pri Tomu, z mamo pa skorajda nimata stikov. Za Katie so bili zato pogovori z Nicole zelo pomembni.

Nicole se sicer na ločitev javno še ni odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.