Katie Price pričakuje petega otroka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Price in njen mož Kieran Hayler menda spet pričakujeta otroka.
Oglej si celoten članek

Katie in Kieran naj bi bila po besedah vira presrečna, da se bo njuni družini pridružil še peti otrok, kljub temu je starleta šokirana, da je že spet noseča. Njen najmlajši sin Jett je namreč star šele devet mesecev.

35-letnica je zanosila že novembra, da pod srcem nosi otroka pa je izvedela šele pred kratkim, piše The Sun On Sunday. Na počitnicah se ni najbolje počutila. Imela je močne krče, zato je obiskala zdravnika.

Katie ima že štiri otroke, 12-letnega Harveyja, njegov oče je nogometaš Dwight Yorke, 8-letnega Juniorja in 6-letno Princess Tiaamii, ki sta se ji rodila v zakonu s pevcem Petrom Andrejem, s Haylerja pa ima sina Jetta.

Katie vesti uradno sicer še ni potrdila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.