Katie Price prijateljem zaupala slabe novice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ta "prenova“ ni uspela …
Oglej si celoten članek

The Sun, ki je vedno dobro obveščen o dogajanju okoli britanske starlete Katie Price, poroča, da 41-letnica po številnih liftingih ne čuti več obraza. To so mediju razkrili njeni prijatelji.

Katie si je v zadnjih dveh letih privoščila tri liftinge, med zadnjim posegom pa naj bi prišlo do poškodb živcev. "Katie je prijateljem zaupala, da ne čuti obraza, kar je šokantno. Zaradi operacij je vse več brazgotinskega tkiva, zaradi katerega se mišice in živci v desnem licu težko celijo,“ je povedal vir in dodal: "Sedaj se pritožuje, da desno stran obraza čuti manj od leve. To naj bi bilo po številnih operacijah sicer normalen pojav. Tveganje, da se ji bo to zgodilo, je bilo visoko, saj so si operacije sledile v zelo kratkem časovnem obdobju. V Angliji je ne bi operirali.“

Katiejin obraz so prvič "popravljali“ julija 2017, nato se je pod nož ulegla še maja letos, avgusta pa je odpotovala v Turčijo na tretji poseg. V tujini so ji poleg obraza dvignili tudi zadnjico ...

Starleta je tudi priznala, da na vsake šest mesecev hodi na botoks. 41-letnica je v angleški televizijski oddaji Good Morning Britain razkrila, da ji za zadnji poseg ni bilo treba plačati. "Katie nikoli ne zavrne darila in ravno zato so vsi tako zaskrbljeni. Ima hude bolečine, njeno telo je zaradi posegov zelo obremenjeno. Okrevanje je vsakič daljše,“ je še povedal vir. 

Price je menda žal, da je bila v Turčiji. Pravijo, da je spoznala, da je tokrat šla predaleč. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.