Katie Price sinu na hladilnik namestila ključavnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Britanska zvezdnica se trudi na vse pretege …
Oglej si celoten članek

Katie Price je odkrito spregovorila o svojem najstarejšem sinu sina Harveyju in njegovemu boju s kilogrami, najstnik ima namreč kar 180 kilogramov. Nekdanja 42- letna manekenka je povedala, da je sprejela celo tako drastične ukrepe, da je na hladilnik namestila ključavnico, kot poroča The Sun. Harvey sicer že od rojstva trpi za slepoto in ADHD, prav tako pa ima zaradi Prader-Willijevega sindroma izjemno povečan apetit. 

"Mora izgubiti kilograme ali pa bo končal mrtev. Tega si ne zasluži. Ne želim si ga izgubiti in naredila bom vse,kar lahko, da mu bom pomagala. To je kruta in strašna bolezen, zaradi katere se kar naprej počuti lačnega in če ne dobi hrane, postane jezen, zato to zahteva veliko težkega dela," je povedala zvezdnica, sicer mati petih otrok.

Harvey se je v zadnjih dveh mesecih zredil za 12 kilogramov in zdravniki so Katie povedali, da je tveganje za srčni infarkt veliko, če ne bo izgubil kilogramov. Kar pa je velik izziv, saj najstnik, če ne dobi hrane, celo razbija stene. V začetku novembra se je Katie obrnila na svoje sledilce in preko družbenih omrežjih iskala opremo za fitnes, da bi Harvey sedaj, ko so telovadnice zaprte, lahko telovadil doma. 

Za zvezdnico pa je tudi burno poletje. Sina so namreč junija sprejeli na intenzivni oddelek, ker je imel težave z dihanjem. Imel je tudi hude bolečine v prsih in povišano temperaturo, grozila mu je odpoved organov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:51 18. November 2020.

    Toliko denarja, pa ga ne more poslati v institucijo, kjer bi poskrbeli zanj? Ima še 4 otroke in res si …

  • 09:10 18. November 2020.

    The Addams Family z Morticio na čelu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.