Katie se brani

Foto: Žurnal24 Suri sporne čevlje nosi tudi v dežju.
Katie Holmes meni, da Suri visoke petke ne bodo škodile.
Oglej si celoten članek

Ko so v javnost prišle fotografije triletne Suri v čevljih z visoko peto, se je na Katie Holmes usul val kritik. Strokovnjaki pravijo, da tovrstna obuvala škodijo zdravju žensk, še zlasti pa zdravju otrok, ki se telesno še razvijajo.

Katie Holmes pa meni, da s čevlji njene hčere ni prav nič narobe. "Ljubi moje čevlje z visoko petko. Tako kot vse deklice," je izjavila Katie in dodala, da je prepričana, da ji takšni čevlji celo koristijo. "Gre za plesne čevlje za otroke. Suri ljubi glasbo in ples. Vse ljubi." Jah, "ljubezen" lahko včasih boli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.