Katie se je odselila

Foto: Žurnal24 Katie in Suri sta se preselili na svoje. (Foto: Flynet)
Soproga Toma Cruisea Katie Holmes ima dovolj skupnega življenja, zato je spakirala kovček in se izselila iz njegove vile.
Oglej si celoten članek

Zakon igralcev Toma Cruisea in Katie Holmes je daleč od idealnega, zato se je 28-letnica odločila, da se izseli iz vile, kjer je živela z možem in njuno hčerko Suri.

35 milijonov vredno vilo je zamenjala za majhno hišico na Beverly Hillsu, ki ima le štiri spalnice. Razlog za izselitev je ta, da si želi malo miru in zasebnosti, saj v vili mrgoli na desetine uslužbencev, telesnih stražarjev in varušk.

Povrhu vsega pa ji je presedal možev nenehni nadzor, kje je in kaj počne, zato se je odločila natrediti temu konec. Kaj na to pravi Tom, ni znano, zagotovo pa mu je Katie dala vedeti, da ima v zakonu lahko svoje življenje.

Znano je, da zakonca že dolgo več ne spita v isti spalnici. Katie se boji, da bi znova zanosila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.