Katie toži tabloid za 50 milijonov dolarjev

Foto: Žurnal24 Dovolj ji je klevetanj Star Magazina. (Foto: Reuters)
Katie Holmes toži tabloid Star Magazine za 50 milijonov dolarjev zaradi nedavne naslovnice, ki namiguje, da je odvisnica od drog.
Oglej si celoten članek

Igralka Katie Holmes zahteva 50 milijonov dolarjev od American Media, matičnega podjetja tabloida Star Magazine, ki je na januarski naslovnici objavil fotografijo utrujene Katie z naslovom "Nočna mora odvisnosti – Katie,  narkomanska katastrofa! Resničen razlog, zakaj ne zapusti Toma". Ustrezajoči članek sicer ne namiguje, da je Katie zasvojena z drogami, temveč navaja, da je soproga zvezdnika Toma Cruisa prisostvovala seansam scientologije, na katerih uporabljajo e-meter, ki naj bi meril električni upor in domnevno odražal minule čustvene izkušnje.

Ta izdaja tabloida je bila zadnja v vrsti, ki je izražala svoj vidik na Katiejino tako imenovano mučeniško življenje. Mesec pred tem so trdili, da je Katie naveličana svojega zakona in da se je s Tomom razšla, oktobra lani pa so navajali, da je njuna poročna pogodba propadla ter da se borita za skrbništvo nad njuno hčerko Suri.

"Podle trditve Star Magazina o Katie so neresnične, neetične in nezakonite. Ne le da kruto obrekujejo Katie, ampak se gredo tudi poceni trik, s tem ko navajajo trapaste lažne trditve na naslovnici, ki niso z ničemer podkrepljene znotraj revije," je povedal igralkin tiskovni predstavnik.

Katie je tožbo vložila za tem, ko je American Media odklonil umik naslovnice. "Od vseh izmišljenih zgodbic, ki krožijo o meni, je ta med najbolj neprimernimi," je izjavila Katie. "Založnik je vedel, da je ta nezaslišana zgodba neresnična, pa jo je vseeno objavil zaradi prodaje."

Uredniki tabloida pa se zagovarjajo: "Star stoji za svojo uredniško integriteto, kar smo objavili v zvezi s kontroverzno rabo scientološkega e-metra gospe Holmes. Fizični učinki e-metra na uporabnike so stvar javnega interesa." Dodali so, da pričakujejo, da bo primer kmalu opuščen na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.