Katie za rojstni dan dobila šivalni stroj

Foto: Žurnal24 Za rojstni dan jo je razveselil s šivalnim strojem. (Foto: Flynet)
Katie Holmes je za rojstni dan od moža Toma Cruisa dobila šivalni stroj, saj uživa v šivanju.
Oglej si celoten članek

Katie Holmes je razkrila, kako je bila vesela Tomovega darila za svoj 32. rojstni dan. Tom ji je namreč podaril šivalni stroj, saj igralka v svojem prostem času najraje šiva ter izdeluje različne stvari za njihov dom s svojo štiriletno hčerko Suri. Katie te izdelke nato uporabi za okras v njihovem domovanju. "Moja mama je vedno izdelovala zavese, blazine in podobne stvari, zato je bilo v našem domu vedno veliko topline. Enako tudi jaz počnem s hčerko,“ je povedala Katie.

Igralka, ki je nedavno izdala linijo oblačil s svojo stilistko Jeanne Yang, je tudi zaupala, da ima svoje izdelke tako rada, da jih, kamorkoli potujeta s hčerko, vedno nosi s seboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.