Katin ljubezenski trik

Foto: Žurnal24 William in Kate se bosta poročila aprila. (Foto: EPA)
Kate Middleton naj bi se z zvitimi ljubezenskimi triki borila za Williamovo naklonjenost, je izdala njena prijateljica.
Oglej si celoten članek

Katina prijateljica Jessica Hay pravi, da je Kate izjemno samozavestna in da se zaveda, da je prava za vlogo prihodnje britanske kraljice. Ko sta se z Williamom leta 2007 za kratek čas razšla, Kate ni dolgo žalovala. Ni se zapirala v sobo in jokala za svojem princem, ampak se je udeleževala divjih zabav. In ravno ta njena samozavest je Williama popolnoma prevzela. Zelo hitro je spoznal, da brez Kate ne more živeti, in jo poskušal zvabiti nazaj v svoj objem, kar mu je tudi uspelo. "Izjemno samozavestna je. Čeprav se zaveda, da njenega Williama poskušajo ujeti številne druge ženske, ni prav nič ljubosumna. Neverjetna je. Vsakega moškega bi lahko imela," je povedala prijateljica.

Kljub temu pa se je Kate že od samega začetka zavedala, da je družina njenega izbranca zelo kritična. Kraljevi dvor do princese Diane ni bil prav nič prizanesljiv in Kate se je bala, da bo tudi njo doletela podobna usoda. "A ni bilo tako. Vsi so jo zelo lepo sprejeli, jo tolažili in ji dajali nasvete. Kate pravi, da je princ Philip do nje čudovit. Princ Harry pa je izjemno prijazen in duhovit. V krogu Williamove družine se počuti odlično," je še dodala Hayeva.

Želita si McCartneyja
Sicer pa se veča tudi seznam glasbenikov, ki si jih William in Kate želita na svoji poroki. Na seznamu so med drugimi Elton John in ABBA, zdaj pa sta si zaželela še glasbe Paula McCartneyja.

Tako je povedal vir za Daily Star, in sicer naj bi bodoča mladoporočenca povabila McCartneyja, da bi igral na sprejemu, ki ga bo gostil Williamov oče, princ Charles. Par namreč verjame, da ima McCartneyjeva glasba univerzalen poziv, je še povedal vir.

McCartney naj bi se tako, ko je pred nekaj tedni dobil vabilo, počutil "privilegiranega".

"William in Kate sta izbrala seznam gostov in Paul McCartney je njun izbor številka ena za izvajalca. Ne bi si mogla zamisliti popolnejšega za začetek poti." Poleg tega je vir še dodal: "Princ William gre po materinih stopinjah, s tem ko vabi slavne prijatelje, da se mu pridružijo na njegov poročni dan."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.