Katin otrok ob kraljici nezaželen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Čeprav ga nestrpno pričakujejo vsi, bo otrok Kate Middleton in princa Williama pri kraljici tudi nezaželen. Vsaj, če se bodo držali strogega kraljevega protokola.
Oglej si celoten članek

Če se bo kraljica Elizabeta II. držala kraljevega protokola, svojega pravnuka ali pravnukinje med kosilom ali večerjo ne bo mogla hraniti.

Nekdanji vodja Kensingtonske palače Darren McGrady, je za US Weekly povedal, da so otroci za kraljičino mizo nezaželeni: "Do sedaj kraljevi otroci s kraljico niso smeli sedeti za isto mizo, dokler niso osvojili tehnik lepega vedenja in dokler se niso naučili pravilno uporabljati noža in vilic."

Bosta vojvodinja Kate in princ William upoštevala kraljeva pravila? Do sedaj sta že izdala, da bi otoka rada vzgajala "normalno" in morda je prišel čas, ko se bodo stroga kraljeva pravila začela krhati. "Britanska kraljeva družina postaja bolj sodobna," zaključuje McGrady.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.