Katin pohod po seks šopu

Foto: Žurnal24 Kate v seks šopu – menda pravo doživetje. (Foto: Flynet/JLP)
Kate Moss se je s prijateljicama in telesnim stražarjem odpravila v trgovino s spolnimi igračkami in se tam menda obnašala kot podivjana najstnica.
Oglej si celoten članek

Kot poroča News of The World, je Kate najprej zgrabila lubrikant, se z njim igrala in se pri tem smejala kot majhen otrok. Nato je povohala še dišavo, ki naj bi homoseksualne moške povzdignila v seksualne višave. Očitno je tudi njo, kajti manekenka se je od smeha dobesedno zvijala po tleh. "Jaz sem super. Jaz sem v seks šopu," naj bi kričala med ležanjem v trgovini, so povedali očividci.

Ko je spet prišla k sebi, je prijela masažno olje in ga začela polivati po prijateljici. Nato je poprijela še za črn vibrator in na njem ostalim kupcem pokazala, kako se oralno zadovolji moškega. Da pa lastnik trgovine ne bi bil preveč jezen nanjo, je po svojem otročjem pohodu kupila več igračk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.