Katin trik za lepe noge

Foto: EPA
Foto: EPA
Kratke hlače iz džinsa so modne in udobne, obenem pa se zlepa ne uničijo. Nasvete o tem, kaj obleči za na festival in kako bodo vaše noge videti zapeljivejše, je delila Kate Moss.
Oglej si celoten članek

Zelenica, blato, spanje v šotorih in obiskovanje koncertov pozno v noč – vse to je del poletnih glasbenih festivalov. Če nameravate kakšnega obiskati, mora biti vaša garderoba modna in udobna oziroma z eno besedo: festivalska. Svoje namige za "festival fashion," kot ta modni slog imenujejo Britanci, je za eno od modnih revij podala tudi manekenka in redna obiskovalka glasbenih festivalov Kate Moss.

Drzno in igrivo

Njene zapovedi vključujejo kratke hlače iz džinsa, ki naj bodo že nove obdelane tako, da so videti rabljene. Pri tem ne gre le za slog, temveč tudi za priročnost, saj bodo ves festival videti kot nove. Da bodo vaše noge suhe in varne pred poškodbami, jih obujte v visoke gumijaste škornje. Od ličil izberite takšna, ki jih lahko uporabljate na več načinov, na primer rdečilo, ki ga lahko nanesete na ustnice ali  lica. Nekaj samoporjavitvene kreme pa bo prikrilo kakšno nepravilnost na koži ali drobno poškodbo, ki v množici ljudi nastane res mimogrede, še svetuje Mossova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.