Katin videz za 1.440 evrov manj

Foto: EPA Kate Middleton Foto: Asos čevlji Foto: New Look obleka Foto: New Look torbica Foto: Accessorize klobuk
Kate Middleton je na kraljičini diamantni obletnici nosila čudovito rdečo obleko, ki stane 1.475 evrov. Mi smo našli enako za 35 evrov.
Oglej si celoten članek

Kate je 3. junija na proslavi ob kraljičini diamantni obletnici nosila rdečo obleko modne znamke Alexander McQueen, ki stane 1.475 evrov. Enako obleko sta nosili tudi Kim Kardashian in britanska pevka Tulisa Contostavlos, zdaj pa jo lahko nosite tudi vi. A zanjo vam ni treba odšteti tisočaka in pol, temveč le dobrih 35 evrov.

Vojvodinja je k opravi obula čevlje v kožni barvi, ki naj bi stali 260 evrov, mi smo našli podobne za slabih 30 evrov. Videz je dopolnila s klobučkom Philipa Treacyja, čigar kreacije se gibljejo okrog tisoč evrov, mi pa smo našli takšnega za 54 evrov. Točne cene Katine torbice ne vemo, a predvidevamo, da zanjo ni odštela le devet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 13. Avgust 2012.

    ...s čim se vi obremenjujete...raje napišite, koliko porabi naša drhal za obleke...sedaj preračunavajte, koliko nas stanejo razni kravatarji...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.