Katina poročna obleka ovita v skrivnost

Foto: Žurnal24 Kate Middleton
Kdo bo izdelal poročno obleko Kate Middleton, je zavito v debelo tančico skrivnosti. Kraljeva družina želi z lažnimi namigi preprečiti, da informacije o oblikovalcu in Katini obleki ne bi prišle na plan.
Oglej si celoten članek

Varnostniki, trezor in napačni namigi so le eni izmed taktik, ki se jih poslužuje kraljeva družina, da bi zavarovala skrivnost o poročni obleki Kate Middleton. Podrobnosti o poročni obleki želijo skrbno skrivati vse do 29. aprila, ko bosta Kate in princ William dahnila usodni da.

 

A ideja o takšni tajnosti ni nova, podobne špekulacije o tem, kateremu modnemu oblikovalcu je pripadla čast izdelati kraljevo poročno obleko, so bile prisotne že pri izdelavi obleke za pokojno princeso Diano.

 

Obleka mora noč preživeti v trezorju

Elizabeth Emanuel je ravno diplomirala na šoli za oblikovanje, ko je prejela klic, o katerem sanja vsak modni oblikovalec. Da bi izdelala kraljevo poročno obleko. "Mediji so planili name, vsi so hoteli vedeti, kako bo videti obleka. A seveda nisem smela izdati ničesar."

 

Foto: Žurnal24 Kate Middleton

Ta čast jo je doletela pred tridesetimi leti in že takrat so morali izdelovanje obleke strogo varovati. Elizabeth je pojasnila, da je morala vsak večer v spremstvu varnostnikov obleko odnesti v trezor. Takšni ukrepi so bili potrebni predvsem zaradi novinarjev, ki so kot mrhovinarji čakali v zasedi. Brskali so po smeteh in iskali morebitne namige o obleki.

"Včasih smo jim v smeteh puščali sukance različnih barv, da bi jih speljali na napačno sled. Okna smo morali prekriti z zavesami in žaluzijami, da nihče ne bi videl, kaj se dogaja v studiu," je še razkrila Elizabeth, ki se trenutno dogovarja za snemanje dokumentarnega filma o tem, kako nastane kraljeva poročna obleka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.