Katine gole fotografije še v danski reviji

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Objavo spornih fotografij Kate Middleton zgoraj brez je zdaj napovedala še danska revija Se og Hoer.
Oglej si celoten članek

Danski tednik Se og Hoer je zadnji v nizu, ki se je odločil za objavo spornih fotografij Kate Middleton, ki prikazujejo polgolo vojvodinjo cambriško med sončenjem na zasebnih počitnicah kraljevega para v Franciji. "Se og Hoer je ekskluzivno (na Danskem; op. a.) pridobila fotografije vojvodinje cambriške zgoraj brez,“ so povedali v svoji izjavi. "Jutri bomo objavili 16 strani polnih pikantnih fotografij bodoče anglešle kraljice,“ so še dodali.

Novica sicer prihaja le dan zatem, ko je francosko sodišče na vloženo zahtevo kraljevega para za sodno prepoved nadaljnjega širjenja teh fotografij prepovedalo nadaljnjo objavo ali prodajo fotografij Kate zgoraj brez. Poleg tega je francoski reviji Closer naložilo, da morajo izročiti vse fotografije v 24 urah, saj jim v nasprotnem primeru grozi za vsak dan zamude deset tisoč evrov globe.

Fotografije sta sicer poleg francoskega Closerja objavila še irski časnik Daily Star in italijanska revija Chi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.