Katine obline v prostoru brez gravitacije

Foto: Youtube Kate Upton Foto: Youtube Kate Upton Foto: Youtube Kate Upton Foto: Youtube Kate Upton
Ameriška zvezdnica Kate Upton je za jubilejno izdajo revije Sports Illustrated pozirala v breztežnostnem prostoru, kjer so njene obline dobile nov pomen.
Oglej si celoten članek

Kate Upton je še v breztežnostnem prostoru dokazala, da ima obline, kot se šika, in da ji lahko zavida marsikatera ženska na svetu. Oblečena v mini zlat bikini je pozirala za 50. izdajo priljubljene revije Sports Illustrated, za katero se je ekipa še posebej potrudila. V breztežnostnem prostoru na letališču v Floridi je bilo fotografiranje izziv za vse, še posebej za fotografe, asistente, snemalce in vizažistko, ki je imela dodatno oteženo delo. Kako jim je šlo, si oglejte v zgornjem videu.

Kate pa se je bojevala s še enim izzivom: kako v bikiniju obdržati svoje atribute in biti na fotografijah brezhibna. Lahko rečemo, da ji je vsekakor uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.