Katinega očeta ni več na spregled

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Govorice, da se Carole in Michael Middleton ločujeta, so vse glasnejše.
Oglej si celoten članek

Namigovanja, da se starša vojvodinje Catherine, Carole in Michael Middleton, ločujeta, so se prvič pojavila maja lani. Zakon naj bi se začel krhati kmalu po Katini poroki s princem Williamom. Carole naj bi bila namreč od rojstva princa Georgea dalje Kate ves čas za petami. Njeno vmešavanje v vzgojo pa menda ne moti le Williamove družine, ampak tudi Middletonove, ki morajo družinsko podjetje že lep čas voditi brez Caroline pomoči. 

Govorice, da je par tik pred ločitvijo, pa so v zadnjem času vse glasnejše, saj Michaela v javnosti z družino niso videli že dalj časa. 66-letnika, ki naj bi se umaknil v mesto Bucklebury, so pogrešali tudi na družinskih počitnicah na otoku St. Barts, kamor se družina Middleton odpravi vsako leto. Z ženo tudi na smučanje ni hotel. V francoskih Alpah ji je družbo delala Kate z družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.