Katini starši jezni na kraljico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Starši vojvodinje Catherine za zdravstvene težave svoje hčere krivijo kraljevo družino.
Oglej si celoten članek

"Reci svoji družini, naj nehajo pritiskati na Kate," se je glasilo sporočilo Carole in Michaela Middletona princu Williamu. Kot je znano, je Kate v zadnjih mesecih močno shujšala in Middletonovi pravijo, da sta za to kriva princ Charles in njegova mati kraljica Elizabeta II. Kraljeva družina namreč ves čas poudarja, kako pomembno je, da Catherine čim prej zanosi.

Charles se pred Kate menda nenehno hvali, da je princesa Diana zanosila že dva meseca po poroki. Kate je pod stalnim pritiskom in stres je začel najedati njeno zdravje. "Imam občutek, da vsi ves čas strmijo v moj trebuh in čakajo na dobro novico," naj bi Kate potožila prijateljici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:15 29. September 2011.

    haha, toj pa res:D

  • 16:37 29. September 2011.

    ...no ja...maš prou...ampak zdi se mi hecno, da se ta Čarli tolko prči, sej niti ne ve , če je …

  • 13:19 29. September 2011.

    Točno je vedela v kaj se podaja s poroko, tako da naj sedaj ne jamra kako vsi pritiskajo nanjo. Če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.