Znana Slovenka razkrila, s katerimi besedami jo je dedek prizadel

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Katka in Katja Bogataj s svojo ljubezensko zgodbo delita z javnostjo in z njo navdihujeta. Poročili sta se pred dvema letoma, sedaj pa ju čaka nova prelomnica - letos bosta postali mamici.
Oglej si celoten članek

Za kanal Joonglaa sta dekleti razkrili veliko zanimivih informacij o svoji zvezi, med drugim tudi to, da je med njima iskrica preskočila takoj. Prav tako sta odkrito spregovorili o tem, kako je okolica sprejela dejstvo, da sta istospolno umserjeni in kako je Katko prizadel komentar njenega dedka.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:03 13. April 2022.

    Zakaj če si kontra usmerjen (pa da se razumemo to je odločitev posameznik ain s tem nic narobe ce mu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.