Katja Jevšek postala mamica, hčerki nadela neobičajno ime

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Katja Jevšek se je razveselila deklice, ki ji je nadela lepo ime.
Oglej si celoten članek

Napovedovalka vremena na POP TV, Katja Jevšek, je postala mamica. Pred nekaj dnevi je v Postojni povila deklico, poroča 24ur. "Luna Lu je končno tu! Malo smo se prej še sami pocrkljali, preden z vami ga bomo srali. Naš dan je 3. 4. 2023, naši gramčki so 3400, centimetrov se je 50 nabralo, lasje pa so tako dolgi, da rabimo že frizerja. Lubčke vsem," je sodelavcem sporočila simpatična 44-letnica. 

Družinici čestitamo!

Katja in njen dolgoletni partner, s katerim je v zvezi že 11 let, sta se za otroka trudila dolgih sedem let. Več o njuni poti lahko preberete TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:29 7. April 2023.

    Obstaja še kaj, nakaj prikletni ne bi zlili gnojnice. O sovražnem govoru pa nočejo nič slišati..

  • 11:59 7. April 2023.

    Če bi jaz bil Katja ali Nika ali Sanja...,bi bil tako...,"DJ Krmak- Da sam žensko/BN".

  • 11:37 7. April 2023.

    Kmetica. Slisi se kot znamka novih plenic za inkontinenco.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.