Katy in Orlando v strahu za hčer

Foto: Profimedia
Katy Perry ima težave z zalezovalcem.
Oglej si celoten članek

Katy Perry je vložila zahtevo za prepoved približevanja za Williama Terryja, zalezovalca, ki je pred nekaj dnevi vdrl na njeno posestvo. Nepridiprav je preskočil ograjo, na srečo pa so zvezdničini varnostniki preprečili, da je vdrl še v hišo, v kateri sta se takrat nahajali Katy in njena hči Daisy, ki se je rodila avgusta. Sodnik je Katyno prošnjo odobril. 

S Terryjem ima lepotica že nekaj časa težave, saj že več mesecev na družabnih omrežjih objavlja opolzka sporočila in tudi grožnje, ki so uperjene predvsem proti pevkinemu zaročencu Orlandu Bloomu. Med drugim je zapisal, da mu bo zlomil vrat, njegovi bivši, Mirandi Kerr, in njunemu sinu pa je zaželel smrt zaradi koronavirusa. 

Foto: Profimedia billy terry
Policija je Terryja aretirala, a ga le kratek čas pozneje spet izpustila na prostost, čeprav to ni bilo prvič, da je nenapovedano prišel na obisk. Pred njeno vilo so ga zasačili že v začetku avgusta. Takrat je trdil, da ga je pevka povabila. 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:17 19. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.