Katy Perry bo postala Britanka

Foto: Žurnal24 (Foto: Pixsell)
Ameriška pevka Katy Perry, ki bo čez dober mesec postala žena Russella Branda, bo zaprosila za britansko državljanstvo. Po poroki si namreč želi ustvariti novo življenje na Otoku.
Oglej si celoten članek

Katy želi po poroki z zloglasnim Russellom Brandom zaživeti novo življenje v Veliki Britaniji, zato bo po izmenjavi poročnih zaobljub prihodnji mesec zaprosila za britansko državljanstvo.

 

Bodoča gospa Brand se je za ta korak odločila, ker z Russellom največ časa preživita prav v njegovi domovini, za katero pravi, da je že postala njen drugi dom. "Prva stvar, ki jo bom storila po poroki, je, da bom zaprosila za državljanstvo. Nisem še čisto prepričana, kakšne pogoje moram izpolnjevati, a resnično upam, da mi bo uspelo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.