Katy Perry in Rihanna sta se sprli

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška pevka Katy Perry menda že dlje časa ne govori s kolegico Rihanno, ker ne odobrava njene zveze s Chrisom Brownom.
Oglej si celoten članek

Katy in Rihanna sta veljali za zelo dobri prijateljici, ki pa sta se zdaj precej oddaljili. Za to naj bi bil kriv Chris Brown, ki je spet postal del Rihanninega življenja, česar Katy ne odobrava. S prijateljico zato sploh ne govori, sporočila ji je le, da dela "veliko napako", ker se spet druži z bivšim, ki še vedno prestaja pogojno kazen zaradi napada na njo. "Dekleti ne govorita že odkar se je Rihanna spet zbližala s Chrisom. Katy se boji, da dela hudo napako in sama noče biti del tega," je za ameriški časnik New York Daily News povedal vir.

Da sta se prijateljici res oddaljili, priča tudi dejstvo, da se Katy pretekli teden ni udeležila Rihannine zabave za noč čarovnic, Rihanna pa ni prišla na Katyjino praznovanje 28. rojstnega dne, čeprav sta bili ob omenjenih dogodkih obe prosti. Nazadnje so ju skupaj videli septembra na podelitvi MTV-jevih video nagrad, kjer je Rihanna Chrisu javno prilepila poljubček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.