Katy Perry mu je poklonila prvi poljub, sedaj se pritožuje

Foto: Profimedia katy perry Foto: Profimedia katy perry Foto: Profimedia katy perry Foto: Profimedia katy perry
Pevka Katy Perry je med avdicijami v šovu Ameriški idol 20-letnemu Benjaminu Glazu poklonila prvi poljub.
Oglej si celoten članek

Če ste mislili, da ji je bil mladenič za to gesto hvaležen, se motite. Glaze je pozneje povedal, da mu je bilo neprijetno in da si je želel, da bi bil njegov prvi poljub nekaj posebnega. "Prihraniti sem ga hotel za svojo prvo zvezo. Želel sem si, da bi bil nekaj posebnega. Bi jo poljubil, če bi me vprašala? Ne, odklonil bi poljub,“ je povedal mladenič in razložil, da prihaja iz konservativne družine.

Katy ga je v bistvu prelisičila. Povabila ga je bližje in mu dovolila, da jo je poljubil na lice, nato pa mu je na hitro dala poljub na usta. Mnogi gledalci so se nad tem na družbenih omrežjih zgražali, saj so prepričani, da ga je v poljub prisilila.

20-letnik je še razkril, da so ga prijatelji potolažili, da ta poljub ne šteje. "Šlo je le za stik ustnic in ne za romantično situacijo z osebo, ki mi je pri srcu.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:43 16. Marec 2018.

    Uf tu je pa mela Katy res sreco da ni bil star 16 ali 17 let :-). bo pa mel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.