Katy Perry pet dni po porodu pokazala trebuh, presenečeni boste!

Foto: Profimedia
Zato jo imamo še rajši …
Oglej si celoten članek

Pevka Katy Perry, ki je pred petimi dnevi povila svojo prvorojenko Daisy Dove, je navdušila Instagram. Objavila je namreč svoje post nosečniško telo v modrcu za dojenje in bombažnih spodnjih hlačkah ter pokazala svoj še vedno okrogel trebušček. Zraven je dodala hudomušen pripis, da sta je za njeno pričesko in make-up zaslužna izčrpanost. 

S tem je pokazala, da ni ena izmed tistih zvezdnic, ki bi skoraj takoj po porodu kazale popolno izklesano telo in da je povsem navadna smrtnica, ki je po porodu izčrpana, s trebuhom in v razvlečenem spodnjem perilu, prav tako kot milijone mladih mamic po vsem svetu. 

Daisy je sicer Katyjin prvi otrok, njen zaročenec, igralec Orlando Bloom, pa ima 9-letnega sina, ki se mu je rodil v zvezi z manekenko Mirando Kerr. Slavni par se je zaljubil leta 2016. Leta 2017 sta se za nekaj mesecev razšla. Katy je priznala, da je po koncu zveze razmišljala o samomoru. Na srečo pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Lani sta se na valentinovo zaročila.

Foto: Instagram Katy Perry

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.