Katy Perry priznala, da goljufa

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška pevka Katy Perry je priznala, da je prelena za telovadbo, zato velikokrat goljufa s perilom za oblikovanje postave.
Oglej si celoten članek

Katy je znana po tem, da je vedno videti odlično, a za njene obline ni zaslužna redna telovadba, temveč perilo Spanx, ki je čez lužo izjemno popularno. Spodnje perilo kožne barve oblikuje žensko telo tako, da poudari obline in zakrije odvečne kilograme. "Pod obleko skoraj vedno nosim perilo spanx. Rada bi rekla, da tečem na na tekočem traku, medtem ko gledam CNN, a tega ne počnem dovolj pogosto. Zato se raje spravim v spanx," je za Us Weekly povedala zvezdnica.

Iskrena Katy je torej ubrala povsem drugačen režim kot Catherine Zeta-Jones, ki je pred nekaj tedni priznala, da za postavo gara kar sedem dni v tednu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.