Katy Perry se tolaži s plesalcem

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Videti je, da tudi Katy stopa po stopinjah Jennifer Lopez, ki si je po ločitvi od Marca Anthonyja omislila plesalca.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je decembra po 14 mesecih končal njen zakon z britanskim komikom Russellom Brandom, naj bi priljubljena pevka Katy Perry uteho našla pri enem izmed svojih plesalcev, Maliku Le Nostu, ki naj bi ji pomagal prebolevati ločitev.

S postavnim plesalcem naj bi se zbližala že med lansko svetovno turnejo California Dreams"Med lanskoletno turnejo se je Katy zelo zbližala s svojo spremljevalno skupino in plesalci. Vsi so vedeli, kako nesrečna je zaradi težav v njenem zakonu, najbolje pa je to vedel Malik," je povedal neimenovani vir.

Katy in Malik naj bi med turnejo preživljala veliko časa skupaj, njuno kemijo pa naj bi bilo čutiti tudi na odru, vendar naj bi bila njuna vez še vedno platonska. "Vztrajata, da sta le dobra prijatelja, a je njuna bližina opravljivim jezikom zelo zanimiva," je še dodal vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.