Katy Perry si bo vzela leto dni premora

Foto: Flynet/JLP
Foto: Flynet/JLP
Ena najbolj priljubljenih pop glasbenic je napovedala, da bo za eno leto prekinila svojo glasbeno kariero, saj bi si rada ustvarila družino.
Oglej si celoten članek

Katy Perry trenutno zaključuje svojo svetovno turnejo California Dreams – njen zadnji koncert je napovedan za 23. november v Los Angelesu. Sedemindvajsetletnica pa naj bi svojo menedžersko ekipo že seznanila, da si bo zatem vzela leto dni premora. "Katy si želi zanositi in meni, da je to pravi trenutek," je povedal vir blizu glasbenici.

Pop pevka je oktobra lani svojo kratkotrajno zvezo z britanskim komikom Russellom Brandom okronala s poroko, zdaj pa si želita ustvariti družino. "Normalno, da si želiva otroka," je povedala. Koliko otrok bi imela, pa je odvisno od prvega, se je pošalila. "Če prvi porod ne bo močno bolel, jih bom kar naprej rojevala," je pred kratkim v šali izjavila v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.