Katy Perry veselo novico razkrila kar v spotu

Foto: Profimedia
Oboževalci navdušeni ...
Oglej si celoten članek

Sinoči je Katy Perry objavila dolgo pričakovan video za skladbo Never Worn White, v katerem je razkrila vznemerljivo novico: Pričakuje prvega otroka! Kako domiselna poteza za najavo nosečnosti. V romantični prosojni obleki je v videu pokazala svoj zaobljen trebušček.

"Tako sem navdušena. Midva sva navdušena in srečna. To je verjetno najdaljša skrivnost, ki sem jo kadarkoli skrivala. Seveda sem vam želela vse povedati, a želela sem vam povedati na najboljši možen način in to je skozi glasbo, saj je to način, s katerim vas nagovarjam. To je način, na katerega  med seboj komuniciramo," je povedala.

Katy otroka pričakuje z zaročencem, igralcem Orlandom Bloomom, s katerim ima pestro preteklost, saj sta se za nekaj časa celo razšla. Za Orlanda bo to drugi otrok, 9-letnega sina ima z manekenko Mirando Kerr

Že poznate novi kulski kanal Joonglaa?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.