Katy se vroče otipava

Foto: Žurnal24 Je mislila na moškega ali žensko, ko se je med prepevanjem svoje uspešnice prije
Očitno se mlada pevka Katy Perry zelo rada otipava. Na koncertu v Londonu ji je roka pred 50-tisočglavo množico najprej ušla na prsi, nato pa zdrsnila še v mednožje.
Oglej si celoten članek

Dekle, ki se zaveda svojega popolnega telesa, je na festivalu na oder prinesla veliko plastično šminko, kasneje pa vsa razigrana odpela svojo največjo uspešnico I Kissed a Girl. Očitno pa jo je pesem dobesedno odnesla, saj je po otipavanju svojega velikega oprsja zdrvela z odra naravnost med publiko. Tam je odpela še nekaj taktov, nato pa planila na dvigajoče roke.

Moškim je vročekrvna škorpijonka s svojim početjem nedvomno zaustavila dih, mnogi pa so si bili po koncertu enotni, da je pevka zgrešila svoj poklic. Morala bi biti igralka, in to ne samo navadna, temveč pornoigralka.

Njen vroči nastop si lahko ogledate v naslednjem videoposnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.