Katyjina zadnja samska noč

Foto: Flynet Katy Perry Rihanna dekliščina Foto: Žurnal24 Katy Perry Rihanna dekliščina Foto: Žurnal24 Katy Perry Rihanna dekliščina Foto: Žurnal24 Katy Perry Rihanna dekliščina
Katy Perry je pretekli konec tedna praznovala eno zadnjih samskih noči, saj se bo čez slab mesec poročila z igralcem Russellom Brandom. Dekliščino ji je pripravila njena najboljša prijateljica Rihanna.
Oglej si celoten članek

Očitno je bila dekliščina več kot divja, saj je Katy dan po zabavi oboževalcem prek Twitterja sporočila, da "potrebuje presaditev jeter". 24-letna pevka je dekliščino praznovala v družbi najboljše prijateljice Rihanne in petindvajsetih deklet.

 

Po besedah očividcev so se dekleta zabavala v enem izmed losangeleških hotelov, kjer naj bi se jim kasneje pridružil celo slačifant.

 

Fotografije z dekliščine so seveda velika skrivnost, a paparacem je kljub temu uspelo narediti nekaj posnetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.