Kavbojke so letos nuja

Foto: Žurnal24 Za vsako postavo obstaja par. (Foto: Imaxtree)
Ob zares veliki izbiri različnih modelov kavbojk bodite bolj kot na smernice pozorni na to, da bodo pristajale vaši postavi.
Oglej si celoten članek

Izberite prave zase
Pri nakupu upoštevajte dejstvo, da se kavbojke ob pogostem nošenju raztegnejo tudi do 10 odstotkov,” svetuje stilistka Metka Reberšak, “zato si raje omislite nekoliko tesnejše.” “Ko se odločate med zadrgo in gumbi, raje izberite prvo,” nadaljuje in doda: “Zadrga bo sprednji del zravnala, pri gumbih pa se lahko zgodi, da se bodo kavbojke gubale.” Bodite pozorni tudi na velikost žepov in dolžino hlač. Žepi naj ne bodo pretirano veliki, saj velja, da takšni vizualno razširijo postavo. Pazite torej, da bosta velikost in oblika sorazmerni z zadnjico.

Izdelovalci džinsa kar tekmujejo, kako bi z novostmi pritegnili potrošnike. Novosti na tržišču sta džins push up in secret.

Oblikujejo postavo
Kavbojke push up so narejene tako, da na pravem mestu poudarijo postavo. “Primerne so za ženske, ki imajo zadnjo plat, in ne za tiste suhe,” poudari Agnes Erce Zulič, urejevalka prodajnih prostorov in poznavalka modnih trendov.Džins secret pa je inovacija na področju krojenja kavbojk. Krojene so tako, da trebušček potisnejo navznoter in optično dvignejo zadnjico. “Imajo višji pas s primerno količino elastana, tako da so zelo udobne,” doda Erce Zuličeva.

Vzdrževanje
Ne namakajte jih v topli vodi, saj ta povzroči krčenje, raje jih obrnjene operite v hladni. Sušite jih na zraku, saj toplota radiatorja povzroči krčenje, še doda Reberšakova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.