Kdaj bi vas moralo partnerjevo pogledovanje za drugimi skrbeti

Foto: Profimedia
Vas moti, če pozornost posveča tudi drugim?
Oglej si celoten članek

Obstajajo moški, ki v večjem ali manjšem razmiku obiskujejo prostitutke (pa njihove partnerke ne vedo o tem nič ali pa si zatiskajo oči), pa ne bodo na plaži, pogledali niti ene še tako seksi ritke. Obstajajo pa tudi moški, ki bodo pogledali za drugimi oblinami, pa nikoli ne bodo prevarali svoje partnerke. In je 50 odtenkov vmesnih moških: pogleda na skrivaj; pogleda samo, kadar je pijan; pogleda, če je nekaj res posebnega; pogleda, da bi razjezil partnerko; pogleda, ker bi rad v troje ... 

Kako se odzvati, če vas moti, da partner rad pogleduje za drugimi, in kdaj bi vas moralo takšno obnašanje zaskrbeti, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 3. Avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.