Kdaj je ljubimcev preveč?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ali obstaja idealno število spolnih partnerjev? Glede na izsledke raziskave je odgovor pritrdilen.
Oglej si celoten članek

Raziskovalci so odkrili, da je idelano število partnerjev, s katerimi morate skočiti med rjuhe, nič več in nič manj, kot deset. Manj kot deset, pomeni premalo izkušenj v postelji, več kot deset pa pomeni promiskuiteto, poroča srbski novičarski portal B92.

10 je ravno prav

Raziskavo, ki je zajela 1000 žensk in moških, so izvedli na spletni strani seekingarrangement.com. Polovica, sodelujočih v raziskavi je dejala, da je 10 ljubimcev ravno prav, medtem ko bi 36 odstotkov žensk in 42 odstotkov moških želelo partnerja z manjšim številom izkušenj. Enajst odstotkov žensk in 10 odstotkov moških je dejalo, da je pravšnje število od 10 do 30. Samo trije odstotki vseh vprašanih pa bi preneslo, če bi njihovi partnerji spali z več kot 30 različnimi ljubimci.

Moški bolj občutljivi

Moški so nekoliko bolj občutljivi, kadar gre za spolno preteklost njihovih partnerk, saj si ne želijo ob sebi imeti lahkih deklet. Čeprav so odgovarjali precej liberalno, pa si večina kljub temu ne želi vedeti, kakšna je v resnici spolna preteklost njihovih partnerjev. Samo 35 odstotkov žensk bi in 30 odstotkov moških je dejalo, da si želijo vedeti dejansko število ljubimcev svojih sedanjih partnerjev.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:00 14. September 2012.

    ..se nič ne znuca...

  • 16:00 14. September 2012.

    ...kolk je pa je, pa kaj si moreš...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.