Kdaj postanemo takšni, kot naši starši?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gotovo ste že večkrat rekli, da ne boste takšni, kot so vaši starši. A želeli ali ne, starejši kot smo, bolj smo jim podobni. Tako kot oni pa naj bi se začeli obnašati v tridesetih.
Oglej si celoten članek

Natančneje pri 32. letih, je pokazala raziskava, ki so jo naredili na spletni strani za starše Netmums. Pri teh letih naj bi bolj začeli ceniti stvari, ki so nas živcirale, ko smo bili mlajši. Sodelujoči v raziskavi so priznali, da je največji razlog za spremembo mišljenja dejstvo, da imajo sedaj tudi sami otroke, le eden od dvajsetih pa je priznal, da se od takrat, ko je dobil otroka, ni veliko spremenilo, piše britanski Telegraph.

Prelomnica ob šestih zjutraj

Na to, da se pri tridesetih začnemo spreminjati v svoje starše, nakazuje več sprememb, pravijo sodelujoči, ki izpostavljajo, da so postali bolj strpni, hitreje utrujeni in prepričani, da je ob šestih zjutraj čas, ko je treba vstati in ne čas, ko se prihaja domov. Takrat naj bi se povečala tudi skrb za družino, mamice pa so priznale, da so pozabile na filmske igralce in glasbene zvezde, saj so jim postali všeč voditelji otroških oddaj.

Pogrešajo življenje brez otrok

Očki pa so priznali, da so nehali kupovati le oblačila za prosti čas, da pogrešajo življenje brez otrok in da so že začeli razmišljati o fantih svojih hčera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.