Kdo bi bil za Manco in kdo za Omarja?

Foto: Facebook Manca Špik Foto: Marko Ocepek Jan Plestenjak Foto: Mediaspeed.net Jernej pravi, da so njegova razmerja trajala dolgo. (Foto: Katja Kodba / Mediasp Foto: mediaspeed Jurij Bradač Foto: Špela Mohorič Omar Naber Foto: Primož Korošec Ana Marija Mitič Foto: Zvone Vrankar Neisha Foto: Katja Uran blok party
Oba sta pevca, oba sta samska. Manca Špik in Omar Naber bi lahko svojo novo ljubezen našla kar v zvezdniškem krogu. Mi smo vsakemu od njiju našli tri morebitne partnerje. Bi se strinjali?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.